Friday, Apr 20, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонЗгодната Кели Брук го позлати HTC One M9

Згодната Кели Брук го позлати HTC One M9

HTC конечно избра идеален лик за промоција на златната верзија на HTC One M9, а тоа е преубавата манекенка и актерка Кели Брук која ќе биде заштитно лице на супер смартфонот. Новата кампања за HTC One M9 е снимена со Кели Брук целосно покриена само со златна боја на телото што директно асоцира на убавиот дизајн и естетика на смартфонот кој е прогласен за еден од „најзгодните“. Што мислите вие, дали ви се допаѓа HTC One M9 обложен со златна боја.

 

Извор: telefoni.mk