Thursday, Mar 22, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопје,,Здраво Комшија"-креативен проект во Општина Карпош

,,Здраво Комшија"-креативен проект во Општина Карпош

forca 1

Жителите на Општина Карпош од 1 јули цел месец ќе уживаат со бесплатно кафе, бесплатен тренинг и консултации за здрава исхрана во Спортскиот центар и кафе бар,,Форца”. Овие активности ќе се реализираат  во склоп на проектот ,,Здраво Комшија” чија што цел е зголемувањето на свеста за здрав живот и здрава храна, но и интелектуалната социјализација и секојдневна  дружба на граѓаните на Општина Карпош.

здраво комшија

Официјалното отпочнување на проектот ќе се случи во среда, кога ќе бидат објавени и термините кои ќе бидат резервирани во ,,Форца” за ,,Здраво комшија”

Проектот е поддржан од општина Карпош