HomeАНТИСТРЕСЖуркиЗапочна продажбата на карти за фестивалот „Exit“!

Започна продажбата на карти за фестивалот „Exit“!

До следниот „Exit“ фестивал и големата прослава 50 години од познатото „Лето на љубовта 1967“ останаа уште осум месеци, а интересот за влезнициите е двојно поголем во однос на изминатите две години! Веднаш по завршувањето на овогодинешното фестивалско издание, во рок за пет дена, за првите влезници се пријавиле дури 20.000 обожаватели од преку 60 земји од светот.

Ситре пријавени во тој период, како и првите купци на влезници од претходните години, веќе ги набавуваат своите влезници и тоа порано во однос на претходните години. Во среда на 7 декември, точно на пладне, започнува и голобалната продажба на влезниците за „Лето на љубовта на Егзит 2017“.

Цената на првите влезници изнесува 5.990 српски динари, што претставува заштедување од дури 60 отсто во однос на полната цена. Првите влезници за „Exit“ секоја година се распродаваат за само неколку часа, а нивната следна цена ќе биде секако повисока.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com