HomeДЕНЕШНАПолитикаЗапочна митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

Започна митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

15225356_10209609160819160_773957690_o

Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Скопје го одржува најголемиот митинг во изборната кампања. На него се очекува да присуствуваат десетици илјади симпатизери од цела Македонија.

Во преден план ќе биде програмата на ВМРО-ДПМНЕ „Реално“ во која има мерки за подобрување на инфраструктурата, намалување на невработеноста, субвенции за земјоделците, мерки за младите да дојдат до сопствен дом и сл.

2

15231729_10209609259181619_917051764_o

15271496_10209609260901662_1151573672_o

5

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com