HomeГИГА БАЈТСмартфонЗа да се одбере најдоброто се тестираат 10 прототипи на iPhone 8

За да се одбере најдоброто се тестираат 10 прототипи на iPhone 8

Apple очигледно не сака да направи никаква грешка со следниот премиум смартфон iPhone 8 и затоа досега тестирал дури 10 различни прототипи на iPhone 8 кои имаат повеќе видови на форми на дизајн, детали на маските, закривеност на екранот и комбинации со функционални копчиња вградени во екранот со скенерот за отпечатоци.

Што навистина ќе одбере Apple засега е мистерија, но се очекува следниот iPhone 8 да има тенка рамка околу дисплејот како и заобленост.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com