HomeРЕФЛЕКТОРФилмWinter is coming, ама не и новата сезона на Game of Thrones

Winter is coming, ама не и новата сезона на Game of Thrones

Познатата реплика Winter is coming овој пат навистина важи за хит серијата Game of Thrones бидејќи продуцентите соопштија дека снимањето на седмата сезона ќе биде одложено поради временските услови.

winter-is-coming-2

Сега им требаат повеќе сцени во зимски услови, па затоа ќе мора да почекаат неколку месеци за да се залади за максимално да ги искористат поставените сетови на локации во Ирска и Исланд. Тоа значи дека фановите ќе мора да чекаат повеќе од вообичаеното и премиерата на новата сезона ќе задоцни до есента следната година.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com