Friday, Mar 23, 2018
HomeДЕНЕШНАВременска прогноза

Временска прогноза

За разлика од претходниве денови денеска во Македонија ќе преовладува сончево тивко и топло време. Максималната температура се очекува да биде измерена во Демир Капија 33 °C,

Во Скопје во текот на целиот ден ќе се задржи сончево и многу топло време. Температурата ќе се движи во интервал од 14 до 31°C