Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАВременска прогноза

Временска прогноза

Според временската прогноза денеска во Македонија ќе преовладува сончево и топло време. на одредени места ќе има повремени наоблачувања. Највисока температура се очекува да биде измерена во Гевгелија (35 °C). Во Скопје во текот на целиот ден ќе се задржи сончево време со температура која ќе се движи во интервал од 16 до 32°C