Saturday, Apr 21, 2018
HomeАНТИСТРЕСПатувањеВо овие земји можете да живеете со малку пари

Во овие земји можете да живеете со малку пари

spain

Аликанте (Шпанија) – Во овој прекрасен град можете да изнајмите соба за  $550,( за еден месец, )  можете да си дозволите квалитетно шише вино за  $5. Јавниот транспорт чини $40 месечно, а минималната плата во Шпанија е $5.82 од час.

ARGENTINA 1

Мендоза (Аргентина)- Доколку сакате да започнете бизнис и супешно да заработувате, ова е вистинското место за тоа.Во Мендоза има силна економија и добар стандард. Можете да изнајмите соба за $380 месечно.   Добро шише вино чини $4.  Минималната плата во Аргентина е $8.35 од час.

bali indonesia

Бали (Индонезија) Ова место ви ветува добар ноќен живот и многу евтини цени.Соба  во центарот на градот може да изнајмите за $300  добро вино чини $12  ,  квалитетно пиво можете да набавите за$1.60   .Минималната плата во Бали е $1.20 од час

Чианг Маи ( Тајланд) Одлична клима и богата култура нуди овој град. Што се однесува до цените, еве ја листата според која можете да заклучите колку евтино, а убаво се живее.

bali indonesia

Изнајмување соба за еден месец: $250

Шише добро вино: $13

Шише квалитетно пиво:$1.30

Минимална плата: $2.87 од час

BELIEZE

 

Корозал (Белизе): Јога, убави плажи, ресторани со вкусна храна се само дел од благодетите кои ќе ви бидат понудени

Изнајмување соба за еден месец:$190

Шише добро вино:$12

Шише квалитетно пиво:$1.50

Минимална плата:$2.92.

Пуерто Ваљарта нуди природна, живописна убавина. Романтичен град во кој се живее одлично, но има проблем со туризмот

Puerto_Vallarta_071

 

Изнајмување соба за еден месец:$450

Шише добро вино: $7.50

Шише квалитетно пиво:$1.25

Минимална плата: $.89 од час

OJEN

Областа ,,Охен” во Шпанија – Во оваа област има градови кои нудат убавина, забава и луксузи кои жителите можат да си ги дозволат

Изнајмување соба за еден месец: $330

Шише добро вино: $4

Шише квалитетно пиво: $1.25.

Минимална плата:$5.82