HomeАНТИСТРЕСШтосноВо кафез со голема бела ајкула! (ВИДЕО)

Во кафез со голема бела ајкула! (ВИДЕО)

Неверојатна видео-снимка, која е направена кај островот Гвадалупе, го прикажува моментот кога ввообичаената експедиција на гледање на ајкулите ќе тргне на лошо. Огромна бела ајкула излегува на површината за да го изеде мамецот во близина на кафезот, во кој се наоѓа нуркачот, чекајќи да направи добри фотографии.

Меѓутоа, за само еден дел од секундата ајкулата успеала некако да се најде во кафезот. После неколку моменти таа успева да се ослободи од кафезот, најверојатно повредувајќи се кога влегла во него, што го покажува примерокот од нејзината крв во водата. Набргу после тоа белата ајкула изчезнува, а нуркачот излегол од кафезот за некое чудо неповреден.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com