HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВладо Јаневски отвори радио, од денеска „Хепи“ на 107.4

Владо Јаневски отвори радио, од денеска „Хепи“ на 107.4

vlado-pres-hepi-radio

Владо Јаневски отвори свое радио. Од денеска, на фреквенцијата 107.4 почна да се емитува програма на Хепи радио, а тимот ветува свежина низ скопските радио бранови. Менаџерскиот и водителскиот тим на Хепи радио, на прес-конференција, зборуваа за концепцијата и за програмската шема на новата градска фреквенција, која, благодарение на новите технологии е достапна во целиот свет.

Директорот и еден од сопствениците на радиото, Владо Јаневски истакна дека главна цел на радиото е да шири добра вибрација низ градскиот етер и дека целта на неговиот тим е да стане најдобриот пријател на сите слушатели кои ќе дојдат на оваа фреквенција. Неговото долгогодишно искуство во шоу-бизнисот ќе биде доволна гаранција за Хепи радио да внесе свежина низ скопските радио бранови.

Главниот и одговорен уредник, Иван Беќковиќ зборуваше за програмската шема и го претстави водителскиот тим на Хепи радио, напоменувајќи дека фреквенцијата 107.4 во текот на денот има цели 14 часа програма во живо, како и целоноќна одбрана музика, а приказната продолжува и во деновите на викендот.

Гласовите кои ќе им прават друштво на скопјани им припаѓаат на: Оливера Петрушевска, Марко Новески, Ана Тодевска, Зорица Црношија, Маја Бабиќ и Маја Ристовска.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com