Monday, Apr 23, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаВисоки температури и за почеток на викендот

Високи температури и за почеток на викендот

Денешната временска прогноза ни носи уште еднаш прилично високи температури за почетокот на септември кои во просек низ целата република ќе се движат до максимални 33 степени. Утринската температура ќе достигне до 16 степени, а не очекува стабилно време со минимални шанси за локални врнежи. Веќе во сабота и недела постои поголема можност за заоблачување, но и понатаму ќе има силно сонце во текот на денот.