Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузика(ВИДЕО):Во ова девојче се вљуби цела Америка

(ВИДЕО):Во ова девојче се вљуби цела Америка

На шоуто ,,America’s got talent” блесна 5 годишно девојче со неверојатна харизма, весела насмевка и искрен пристап кон музиката но и кон жирито. Освен талентот ова мало девојче ќе ве воодушеви и со чувство за хуманост. Вели дека доколку победи на шоуто шарите ќе ги употреби за да им купи облека на сите дечиња кои немаат.