Monday, Jun 18, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(ВИДЕО):Се шегуваат дека се "пред вратите на рајот", а станаа вистински идоли во Јапонија

(ВИДЕО):Се шегуваат дека се "пред вратите на рајот", а станаа вистински идоли во Јапонија

Ова е новиот јапонски бенд кој руши рекорди! Пензиноерки со над 80 години го основале бендот KBG84 и распродадоа цела турнеа во Јапонија по издавањето на првиот албум. Групата ја сочинуваат 33 пејачки и танчерки. Во своите изјави за странските медиуми се шегувале дека се пред вратите на рајот, а станаа вистински идлои.