Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАСвет(ВИДЕО):Бури дивеат низ Европа, ,,лудо" време пустоши во Германија

(ВИДЕО):Бури дивеат низ Европа, ,,лудо" време пустоши во Германија

После високите температури кои ја зафатија Европа, настапи силно невреме. Торнадо ја зафатило Венеција, а торнадото во Германија носи покриви. Силен ветер и град , и штети кои биле проценети на неколку милиони евра