Monday, Jun 18, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Зошто цртаната заводница била отстранета од малите екрани?

Видео: Зошто цртаната заводница била отстранета од малите екрани?

beti bup

Сите добро ја познавате шармантната цртана девојка со витко тело и кратка црна коса. Во една сцена од цртаниот запис за Бети Пуп се прикажува еден вид на насилство, каде што познатата шмизла му вади заб на кловнот со клешти и го врти на сите страни во просторот. Тому ова била причината во 1934 година да се направи стагнација на Бету Буп од малите екрани.