HomeАНТИСТРЕСЕкимВидео: Жан Митрев пренесе операција на срце, во живо на Фејсбук

Видео: Жан Митрев пренесе операција на срце, во живо на Фејсбук

zan-mitrev

Жан Митрев важи за еден од најдобрите кардиохирурзи во Европа. Тој е сопственик на приватната клиничка болница „Филип Втори“ која со години спасува животи на луѓе со срцеви проблеми. Нашиот најпознат кардиохирург има нов начин да ги доближи пациентите со својата работа. На официјалната Фејсбук страница на болницата „Филип Втори“ тој во живо пренесе операција на срце. Оние кои го погледнаа видеото, оставија пофални зборови за докторот и за неговите асистенти.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com