Friday, May 29, 2020
HomeДЕНЕШНАСкопјеВидео: Зарем и нокти на нозе се сечат во ЈСП

Видео: Зарем и нокти на нозе се сечат во ЈСП

penzioner nokti

На социјалните мрежи се појави видео од повозрасен човек кој без никакви пречки ги сече ноктите на нозете во полн автобус на ЈСП. Во градскиот превоз може да се сретнат многу бизарни навики на граѓаните, но некои работи ги преминуваат сите граници на кутлурното однесување.