Monday, Jul 6, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) За што всушност се пее во Despacito

(Видео) За што всушност се пее во Despacito

Luis-Fonsi-Despacito-ft.-Daddy-Yankee-screenshot-2017-billboard-1548

Мегахитот Despacito дефинитивно секојдневно го слушате насекаде, но за што точно се пее во оваа песна?

Можеби мислевте дека оваа песна има некое подлабоко значење но за неа текстописецот и пеач Луис Фонси вели:

„Посакувам да имав некоја подобра приказна за песната, но искрено, се разбудив едно утро и Despacito ми беше во главата. Толку е едноставно и очигледно…“

Погледнете како Луис го објаснува процесот на создавање на овој мегахит.