Thursday, May 28, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: За една минута поплава во компјутерска лабораторија

Видео: За една минута поплава во компјутерска лабораторија

poplava laboratorija

Студентите на технолошкиот институт во Сеул снимиле видео како панично ги пакуваат своите телефони и лаптопи откако во големата компјутерска лабораторија за само една минута се случила вистинска поплава. Водата најпрво малку протекувала од таванот, но за кратко поради голем дефект на водоводната инсталација доаѓа до тотална поплава на огромната просторија полна со електроника. Тоа секако не го загрижи снимателот кој се чини дека по малку и се забавуваше.