HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Возач на автомобил против велосипедист – кој заврши со скршен нос?

Видео: Возач на автомобил против велосипедист – кој заврши со скршен нос?

Возачот на автомобил застана да се расправа со велосипедист. По краткотрајната расправија, возачот се обиде да се пресмета физички со велосипедистот. Се обиде да го шутне, но изгледа заборавил како се прави тоа, па заврши со скршен нос.

Најинтересниот момент е некаде по 3:17 на видеото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com