Monday, Jul 6, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) Винска фонтана во Италија

(Видео) Винска фонтана во Италија

Сет на инсталации во Италија минатата недела наскоро ќе стане една од главните туристички атракции во светот. Станува збор за фонтана која се наоѓа во градот Caldari di Ortona, позната по турата Cammino di San Tommaso.

Но фонтаната не е позната по своите архитектонски детали, туку затоа што тоа не е водена фонтана, туку фонтана од која 24 часа на ден ќе тече вино, фонтаната ќе исфрла свежо локално италијанско црвено вино.