Friday, Mar 23, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео): Вежбајте додека ги завршувате секојдневните домашни обврски

(Видео): Вежбајте додека ги завршувате секојдневните домашни обврски

Од овој момент па натаму, не мора реченицата „Мајка сум, имам премногу обврски“ да ви биде изговор за вашето недоволно обрнување внимание на фигурата што ја имате.

Без разлика дали го чистите подот, пеглате или ги собирате алиштата, вистината е дека можете да го вметнете и вежбањето во овие активности. Не верувате? Погледнете го видеото од оваа супер – мамичка која нуди решение за сите жени кои немаат време да ја посетат фитнес салата, а сакаат да бидат во добра форма.

https://www.youtube.com/watch?v=moGFeRtLqHk