Thursday, Mar 22, 2018
HomeДЕНЕШНАРегионВидео: Вака се преговара за цената со проститутки во Босна

Видео: Вака се преговара за цената со проститутки во Босна

prostitucija

Проституцијата на Балканот изгледа одамна веќе не е табу тема и е присутна во секакви форми, од улични сексуални работнички кои може да ги најдете сред бел ден, па се до елитни спонзоруши и скапи проституки. Од Босна доаѓа видео кое сигурно нема да шокира никого. Во Градачац се снимени две проститутки кои преговараат со муштериите за цена со тројца мажи, а тие не прифаќаат ништо под 90 конвертибилни марки, бидејќи си имаат макроа кои не би им дозволиле. Ваквото јавно прикажување на секојдневието ја наметнува и темата дали проституцијата веќе треба да се легализира, што мислите вие.