Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАРегионВидео: Црвена течност се излеа во Дунав

Видео: Црвена течност се излеа во Дунав

Црвена течност се излea од канализацијата во реката Дунав, на кејот кај Нови Сад. Од Институтот за јавно здравје земале примероци од течноста. Според неофицијални информации се работи за крв, но точно ќе се знае идната недела кога ќе стигнат резултатите од испитаните примероци. Ваква ситуација се случила и порано кога од некоја поголема месара испуштиле поголема количина на крв.