Sunday, Jul 12, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈБоречки вештини(Видео) Тој ја загуби борбата, па неговата мајка го ишамари пред сите!

(Видео) Тој ја загуби борбата, па неговата мајка го ишамари пред сите!

download

Познатиот руски ММА борец Григор Кичигин не само што ја загуби борбата, тука и неговата мајка го избламира пред сите присутни.

Григор е познат член на ММА семејството и неговите браќа Георг и Виктор, се исто така многу познати. Интересно е дека нивната мајка Ана Азовскаја е нивен тренер!

Ана се налути по поразот на нејзиниот син, па влета во теренот и на веќе зашаматениот син кој лежеше на подот, го ишамари со што стана хит на интернет.