Sunday, Jun 24, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: „Ти ќе ми кажеш“ – наскоро ново комент шоу

Видео: „Ти ќе ми кажеш“ – наскоро ново комент шоу

ti ke mi kazes

Актерот Јовица Михајловски почнува со свое комент шоу – Ти ќе ми кажеш. Шоуто ќе се емитува на порталот на доскорешниот уредник на Вест, Горан Михајловски. Добропознатите колумни „Сакам да кажам“ добија свој портал, а на истиот ќе се емитува и комент шоуто „Ти ќе ми кажеш“. Судејќи по најавата, сигурно ќе уживаме во уникатно шоу.