HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Талентирано куче со актерски спсобности

Видео: Талентирано куче со актерски спсобности

Дресирањето на кучињата за основните команди може да биде многу лесно доколку ја знаете нивната психологија, но како да го научите вашето куче да глуми, и тоа не само да прави случајни гримаси, туку да се покаже и како талентиран актер за секоја ситуација. Во следното видео ќе погледнете еден уникатен актер ротфајлер на кој сигурно му претстои блескава кариера во Холивуд, секоја чест.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com