Friday, Apr 27, 2018
HomeДЕНЕШНАРегионВидео: Српски новинар во костум од Дедо Мраз запроси своја колешка

Видео: Српски новинар во костум од Дедо Мраз запроси своја колешка

dedo mraz

Повеќе од сигурно е дека никој од Радио Телевизијата од Србија не очекувал вакво пријатно изненадување да се појави пред малите екрани. Новинарката Дарка Станојевиќ во директна програма од плоштадот во Белград известувала за тековните подготовки за дочекот на новата година кога во истиот момент се појавил нејзиниот колега Далибор Жариќ, маскиран како Дедо Мраз и ја запросил.