HomeДЕНЕШНАРегионВидео: Српски активисти „бегаа“ од тенкови

Видео: Српски активисти „бегаа“ од тенкови

Група од пеесетина српски активисти одржаат мировна трка со тоа што симболично „бегаа“ од тенкови кои ги следеа низ улиците на Белград за да укажат на хорорите на војната. Со маршот треба да се подигне свеста и јавноста да се солидаризира со бегалците кои доаѓаат од регионите во кои се води војна

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com