Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАВИДЕО: Среќна нова! Огнометот во Скопје снимен од птичја перспектива!

ВИДЕО: Среќна нова! Огнометот во Скопје снимен од птичја перспектива!

proslava-nova-god-2015-4-large

Точно на полноќ во главниот град беше означено доаѓањето на новата и заминувањето на старата година. Еве како изгледаше огнометот над Скопје снимен од птичја перспектива!