Monday, Apr 23, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Среде емисија стана да ја бакне водителката

Видео: Среде емисија стана да ја бакне водителката

Едно гостување на италијанскиот комичар Џин Ноки во телевизијата TGR кулминираше на еден необичен начин.

Имено, комичарот во текот на целото интервју ѝ изјавуваше љубов на водителката па и тоа не му беше доволно, стана, ѝ пријде и започна да ја бакнува. Непознато е дали се работи за исцениран настан или не, но посекако предизвика бура од реакции во јавноста.