Monday, Apr 23, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео): Совршена шминка за летните денови

(Видео): Совршена шминка за летните денови

makeup

Девојки, потребен ви е совет за тоа како да се нашминкате брзо и беспрекорно, при тоа да не изгледате премногу нападно и ексцентрично во овие летни денови? Ние го имаме решението.

Проследете го овој видео туторијал во кој младата Jeanine Amapola ќе ви демонстрира кои продукти треба да ги употребите за да заблескате и да изгледате природно, без премногу шминка на вас.