Tuesday, Feb 25, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика(Видео) Слушнетеја необјавената песна од Влада Дивљан

(Видео) Слушнетеја необјавената песна од Влада Дивљан

vlada_divljan5-281112

Во “Новом Домум“ премиерно е прикажана досега необјавената песна на Влада Дивљан наречена “непослушна граџанка“”, кој излегува како сингл во две верзии. За песната зборуваше Бојана Вунтуришевиќ.

Песната е создадена во 2011 година, во градот Ровиња, па е доснимана во Белград заедно со Влада, се до неговата болест, и неформален бенд “непослушните”, кој како членови се појавија Вунтуришевиќ и Петар Рудиќ.

“Влада е голем човек со сродна душа и едно момче кое секогаш беше отворен за сите кои се доближуваат до него”, рече Бојана Вунтуришевиќ.