Monday, Sep 21, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика(Видео) Слушнете ја новата песна на Лана Дел Реј и Викенд

(Видео) Слушнете ја новата песна на Лана Дел Реј и Викенд

lana-del-rey-the-weeknd

Американската пејачка Лана Дел Реј, продолжува да го промовира албумот “Lust for Life”. По синглот “Love”, која беше објавена пред неколку месеци, на ред дојде и насловната песна на албумот која е во соработка со Викенд.

И покрај тоа што е чудно една насловна песна да биде дуетска. Лана, вели дека неможела да и одолее и дека новиот албум е именуван по неа, бидејќи песната и е премногу драга.

Викенд рече дека му е голема чест што Лана го повикала на соработка.