Saturday, Apr 21, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео): Слатка реакција на посвоено девојче кое дознава дека ќе добие сестричка

(Видео): Слатка реакција на посвоено девојче кое дознава дека ќе добие сестричка

Медисон е четиригодишно девојче чија роденденска желба се остварува – нејзините родители ѝ соопштуваат дека ќе посвојат бебе.

Проследете ја автентичната и слатка реакција на ова девојченце кога мајка ѝ ќе ѝ подари рамка со фотографија од бебето кое ќе го посвојат, а родителите со ова видео сакаат да испратат порака и да инспирираат други луѓе за да посвојуваат.