HomeДЕНЕШНАСветВидео: Сите филмски и ТВ улоги на Доналд Трамп, ќе се изненадите колку ги има

Видео: Сите филмски и ТВ улоги на Доналд Трамп, ќе се изненадите колку ги има

Откако ќе го погледнете следново видео ќе се изненадите во колку многу филмови и пред се ТВ серии се има појавено Доналд Трамп и тоа играјќи се себеси со мало појавување во некоја сцена каде најчесто се коментира за неговиот бизнис или пак тој самиот прави пародии на фактот што често отпушта луѓе или пак се фали дека ги ангажирал најдобрите. Од најпознатите ТВ серии се издвојува Сексот и градот, додека најпознат филм на Доналд Трамп е Сам дома.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com