Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(ВИДЕО): Што се случува кога маж во високи потпетици ги извршува секојдневните обврски?

(ВИДЕО): Што се случува кога маж во високи потпетици ги извршува секојдневните обврски?

zeznatcoek

Брендон Коен, маж кој работи во машкиот портал BroBible се обиде да им се спротивстави на најверните пријателки на секоја дама – високите потпетици. Имено, Брендон се обидел да носи штикли цел ден за да докаже дека жените непотребно се жалат на нив.

Но, работите не секогаш излеугуваат добро. После едвај 12 часа поминати на високи потпетици, Брендон со задоволство ги извади од своите стапала. И веруваме дека никогаш повеќе нема да се обиде на такво предизвик.