HomeАЈНШТАЈНИЈААтласВидео: Сѐ уште не знаете како се направени пирамидите во Египет?

Видео: Сѐ уште не знаете како се направени пирамидите во Египет?

Низ годините дел од луѓето верувале дека пирамидите се направени од вонземјани, влечејќи ги камените блокови до локацијата, но како го донеле сиот тој камен? Научниците пропуштиле многу едноставно решение која не бара никаква модерна технологија!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com