HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Само сопругата може да се осмели да го имитира претседателот на САД

Видео: Само сопругата може да се осмели да го имитира претседателот на САД

Џабе си претседател на САД ако сопругата те имитира во ток шоу. Првата дама на САД, Мишел Обама, имаше многу забавно гостување во телевизиската емисија “The Late Show”, со Стивен Колберт, во кое освен разговорот со домаќинот, таа го имитираше својот сопруг Барак. Интересната имитација на претседателот на САД може да ја погледнете во петтата минута од ова видео.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com