HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Само Русин може да ја отсвири „Ода на радоста“ со пиштол

Видео: Само Русин може да ја отсвири „Ода на радоста“ со пиштол

За многумина е тешко да се отсвири бетовеновата „Ода на радоста“. Овој Русин тоа го прави со пиштоли. Извесна руска организација со име „Меѓународна конфедерација на практично пукање“ е автор на снимката која го покажува стрелецот облечен во свечено одело како со два пиштоли ја изведува добро познатата композиција на Бетовен. Освен тоа, тој со придружба на мал оркестар отсвире и некои други песни. Погледнете ја уметноста на овој Русин:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com