Wednesday, Jul 8, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика(Видео) Сајси МС започнува светска кариера со синглот “Clap, clap”

(Видео) Сајси МС започнува светска кариера со синглот “Clap, clap”

sajsi-mc-foto-nebojsa-markovic-1472037392-977255

Сајси МС е веројатно една од најголемите музички камелеони на балканот, Од алтернативен рап, помина низ фаза на електронска музика за потоа да премине на кратко во турбо-фолк музиката, по што се врати на своите почетоци и тоа што го работи најдобро.

Сајси сними песна во која има делови на англиски јазик со кого ќе проба да се пробие на светската музичка сцена, скоро таа имаше и своја примиера на музичкиот канал “МТВ“, песната носи наслов “Clap, clap”.

POST TAGS: