HomeГИГА БАЈТСмартфонВидео: Руски iPhone 7 не го пробива ни Калашников

Видео: Руски iPhone 7 не го пробива ни Калашников

Рускиот бренд Caviar вообичаено изработува ултра скапи реплики на iPhone 7 наменети за олигарсите, но овој пат направи посебна титаниумска верзија која е наменета за елитните припадници на полициските сили бидејќи овој смартфон е отпорен и на куршуми од пиштол и автоматска пушка како Калашников.

Титаниумскиот iPhone 7 може да спаси живот на полицаец бидејќи ќе го ублажи ударот на куршумот, за што се направени и тестови кои може да ги погледнете во продолжение.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com