Wednesday, May 20, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика(Видео) Рики Мартин го излуди светот со танцот по долна облека

(Видео) Рики Мартин го излуди светот со танцот по долна облека

ricky-1

Поп пејачот од Порторико, Рики Мартин, повторно го освојува светот со своите танцувачките способности.

Познатиот латински заводник, во емисија изведе една сцена од легендарниот филм “Risky business” во која Том Круз танцува сам во куќата по неговата долна облека.

Социјалните мрежи зборуваат за танцувањето и талентот за имитација на Рики Мартин.