Monday, Dec 11, 2017
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Риби кои можат да летаат!

Видео: Риби кои можат да летаат!

За да го избегне предаторот во борбата за опстанок оваа риба има извонредна способност, да ги рашири „крилјата“ и да летне! Тие можат да лебдат во воздух и до 250 метри за да го избегнат предаторот, погледнете!