Monday, Jul 6, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈФаул(Видео) Рагбист доби доживотна суспензија поради нокаутирање!

(Видео) Рагбист доби доживотна суспензија поради нокаутирање!

England-v-Ireland-Rugby-League-World-Cup-Group-A

Играч од француската рагби лига се соочува со доживотна суспензија откако го нокаутираше судијата, бидејќи му додели жолт картон.