HomeДЕНЕШНАСкопјеВидео: Пукната водоводна цевка во Ново Лисиче го отежна сообраќајот на главниот булевар

Видео: Пукната водоводна цевка во Ново Лисиче го отежна сообраќајот на главниот булевар

Булеварот „Видое Смилевски Бато“ во скопската населба Ново Лисиче вчера беше поплавен од пукната водоводна цевка, поради која многу од граѓаните немаа вода за користење. Големи проблеми за пешаците и возилата кои едвај поминуваа на раскрсницата направи водата која како гејзер истекуваше повеќе од еден час. По пријавување на дефектот, ЈП Водовод и канализација работи на отстранување на проблемот.

фото и видео: a1on

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com