HomeФЕР ПЛЕЈФаул(Видео): Проблемите со кои се соочува секоја фудбалерка

(Видео): Проблемите со кои се соочува секоја фудбалерка

Во духот на Светското првенство во фудбал за жени кое годинава се одржува во Канада, предлагаме да видите како изгледа животот на една професионална фудбалерка, од редовните тренинзи и одржување кондиција па сè до начинот на исхрана и слободното време кое, реално, и не го имаат многу.

За разлика од проблемите на една „обична“ девојка, мажите сигурно барем на овие би подзавиделе и би ги сфатиле.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com