Monday, Sep 25, 2023
HomeФЕР ПЛЕЈОстанатиВидео: Повеќе лудост отколку храброст? Скока од највисоките згради во целосна магла

Видео: Повеќе лудост отколку храброст? Скока од највисоките згради во целосна магла

Овој човек ги надмина сите уживатели на екстремните спортови. Тој скокнал од висина од 200 метри, но не ја гледал земјата поради густата магла. Непознат “Base Jumper” скокнал од највисоката зграда во Дубаи, додека под него се простирале густи облаци низ кои морал да мине за да ја види земјата, пренесува Telegraf.rs. Мажот скокнал од неверојатна висина од 200 метри. “Base Jumper”-от на својот шлем имал монтирано камера, па скокот од неговата перспектива изгледа неверојатно.