Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиуми(Видео): Полугола водителка најавува вести од дневно-политички карактер

(Видео): Полугола водителка најавува вести од дневно-политички карактер

Некогаш е потребна добра техника за да се привлече вниманието на гледачите. За жал или за среќа, има такви кои го одбираат најкритичниот начин.

Енки Брачај од Тирана, водителка и новинарка во албанската телевизија „Zajrr“ се појави пред камера само во раскопчано сако. Студентката по комуникации и односи со јавност најавува емисии на дневно-политички теми, од Албанија и регионот, и за целата ситуација вели дека се работи за порака како револт кон другите албански медиуми.

Погледнете го видеото каде што Брачај најавува прилог за македонскиот претседател Ѓорѓе Иванов.

https://www.youtube.com/watch?v=FFdvdBk3JUw